MENIU ÎNCHIDE

Premii
și regulament

Premiile concursului de fotografie oferite de parteneri constau în:

  1. Premiul “Câmpuri vizuale”, în valoare de 2000 €, cu un câștigător desemnat de juriu
  2. Premiul de popularitate “Like Fields” – în valoare de 1500€, cu un câștigător desemnat de vizitatorii site-ului prin vot direct exprimat prin like-uri la fotografii.

Fiecare participant la concurs poate trimite maximum cinci fotografii la adresa de mail concurs@campurivizuale.ro, cu specificațiile cerute de organizatori și cu menționarea în subiectul mailului a cuvantului “Concurs” în perioada 31 mai-15 octombrie 2019.

Concursul are ca temă principală și obligatorie Agricultura, reflectată în orice modalitate creativă. Concursul se va desfășura în perioada 1 iulie – 15 octombrie 2019, având o tematică și niște cerințe specifice legate de fotografiile care trebuie înscrise. Astfel, fotografiile va trebui să reflecte peisaje sau instantanee legate de agricultura din România, cu personajele aferente sau fără, în imagini alb-negru sau color, fără restricții creative.

Concurenții trebuie să fie în măsură să furnizeze o versiune cu mărime completă a fiecărei fotografii încărcate pe care organizatorul o poate solicita participantului pentru a fi publicată în expoziţii sau în materialele tipărite, ca parte a activităţilor de marketing prezentate mai jos.

Pentru a putea fi acceptate, fotografiile trebuie să aibă dimensiuni de cel puţin 1.920 x 1.080 pixeli și o mărime maximă a fișierului de 22 Megabyte (MB). Fișierele pot avea numai formatul JPEG, cu EXIF vizibil și nealterat.

Regulamentul complet aici.

Înscrie-te în concurs la adresa de email:


concurs@campurivizuale.ro

Trimite-ne un mesaj:

Juriul

Gianina Ioniță

Director Executiv Agricost

Alex Chacon

Fotograf, SUA, conquertheworld.com

Adrian Stănică

Fotograf, România, fotografiaromaneasca.ro